Грижа от професионалисти

Естетични центрове Naturestetica в Благоевград и София, са центрове с модерна визия и технологии последно поколение. Naturestetica е създаден, за да задоволи най-специалните изисквания на модерния човек, в това число мъже и жени. Работим изцяло с машини най-висок клас и сертифицирани специалисти с опит, поради което Ви гарантираме 100 процента резултат от процедурите!

Работим с най-добрите апарати за лазерна епилация, произведени в Испания – Primelase и Elysion-pro, най-качественият апарат в световен мащаб за антицелулитни процедури и стягане на кожата – Velashape III и VelaShape II, неоперативната алтернатива на липосукцията – CoolTech и последните ни попълнения – процедурите за лице на звездите – Intraceuticals и Hydrafacial 2.0

Най-добрите естетични процедури за лице, премахване на целулита, криолиполиза и лазерна епилация на едно място в Благоевград, София и Югозападна България, без аналог на качеството!

Промяната Ви ще започне със записване на час за безплатна консултация, ще може да тествате процедурите и ще се уверите в невероятния им резултат. Всеки наш клиент получава специално и професионално отношение!

Нашата цел е да Ви създадем комфорт по всяко време на деня, сезона и годината. Не губете повече времето си в дълги и болезнени процедури, вместо да го оползотворите за приятни моменти! Вече има технологии, които ще подобрят Вашето самочувствие за перфектно тяло, красива и гладка кожа без усилия, без болка и губене на време!

Запознайте се с всички процедури, които предлага Naturestetica!

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

Лазерна епилация на цяло тяло

Запишете се този месец и се възползвайте от 50% намаление на процедурата