THE VIVACE RF EXPERIENCE Е РАЗЛИКАТА

Vivace (Виваче) е най-ново поколение радиочестотен микронидълинг (RF) за лице и тяло на пазара. Създадена с патентована RF технология, за да стане най-ефективният RF в света, възприета от известни пластични хирурзи и дерматолози по целия свят. Vivace е една от най-иновативните и ефективни процедури на пазара днес. Комбинира технологията micro needling с радиочестота и LED светлина за подмладяване на кожата. Тази минимално инвазивна процедура стимулира естественото производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина, като същевременно стяга кожата. Може да се използва върху всички типове кожа и дори в най-чувствителната зона – горен и долен клепач на очите. Изключително ефективно работи и за свиване на порите, премахване на пигментации заличаване на белези, стрии, лечение на активно акне и белези от акне.

Насочена е към по-дълбоките слоеве на кожата, безопасна алтернатива на лазерите, с дълготрайни резултати и минимален възстановителен период – около 12 часа. Това е най-добрата процедура за забавяне на стареенето, подобряване текстурата на кожата, на фините линии и бръчки. Mоже да се използва в зоната на шията, деколтето, ръцете и всяка друга част от тялото, която искате да третирате.

Технологията работи с 36 позлатени микроигли, които доставят прецизно контролирана биполярна радиочестотна енергия под епидермиса.

„Травмата“, причинена под кожата, стимулира лечебен отговор от тялото. Този отговор насърчава образуването на колаген и еластин. Кръвният поток също се стимулира, което увеличава оксигенацията в резултат на лечебния процес. В резултат на това ще видите ефект на стягане и запълване – който всъщност се подобрява с времето!

Ако търсите оптимални резултати, не търсете повече. Добре дошли в The Vivace Experience.

Naturestetica IMG_3569-2 Микронидлинг с Vivace RF
Naturestetica VivaceDevice_Full-copy Микронидлинг с Vivace RF
КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ВИВАЧЕ МИКРОНИДЛИНГ?
  • Намаляване на фините линии и бръчки:

Микронидлингът стимулира производството на колаген и еластин в кожата, за да й помогне да остане стегната и да подобри фините линии и бръчки. Това означава, че те ще се заличат значително в третираната зона няколко седмици след процедурата.

  • Подобрява текстурата на кожата и свива порите:

Благодарение на тънките позлатени стерилни мини игли, възстановителният период е изключително кратък.

  • Намалява зачервяването на кожата:

Нашата процедура включва много повече от микроигли. Могат да бъдат добавени специализирани серуми за още по-добри резултати. Допълнително нанасяме успокояващи продукти, които намаляват зачервяването и помагат на пациентите да се върнат към нормалния си ритъм много по-бързо от традиционния микронидълинг.

Резултати преди & след

Naturestetica Before_1-300x184 Микронидлинг с Vivace RF  Naturestetica After_1-300x185 Микронидлинг с Vivace RF

Често задавани въпроси от наши клиенти:

В естетични центрове Naturestetica, ние използваме локален обезболяващ крем, за да направим процедурата комфортна и безболезнена. По-голяма част от клиентите ни описват усещане за лек натиск и понякога усещане за затопляне. Други клиенти имат усещане за леко боцкане.

Клиентите трябва да изпитват минимална болка по време на процедурата с Vivace RF. Обикновено обезболяващият крем се прилага 30 до 45 минути преди процедура, за да се осигури комфортно изживяване на пациента. Много клиенти съобщават, че усещането от процедурата варира от комфортна до почти безполезнена. Vivace RF е проектирана с идея за удобството на пациента.

Нашите специалисти изграждат различен протокол на работа, спрямо всеки клиент. В повечето случаи, три процедури, през интервал от 4 до 5 седмици осигуряват оптимални резултати. Препоръчват се и поддържащи процедури след това, за да се постига траен резултат. За да разберете колко процедури ще са нужни на вас, моля не се колебайте да се консултирате с нас!

Нанасянето на обезболяващия крем и действието му отнема около 30 до 45 минути. Самата процедура отнема около 30 минути на лицето. Това означава, че общото време на процедура варира между час и час и половина.

Микронидлингът и радиочестотното лечение могат да третират всики типове кожа, включително с тен или тъмна кожа. Това дава на процедурите Vivace RF голямо предимство пред други неинванзивни процедури за грижа на кожата.

ЗАПАЗИ ЧАС