Project Description

Най-новият модел – VelaShape III е процедура, която редуцира целулита, стяга кожата и оформя тялото. Използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина (IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това, при прилагането на метода на VelaShape III се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Naturestetica IMG_3584-3-800x1067 Антицелулитни процедури Velashape III
Naturestetica GIF-VelaShape-III-1 Антицелулитни процедури Velashape III
Naturestetica IMG_3606-3 Антицелулитни процедури Velashape III

С напредване на възрастта, тялото ни се променя и започва да се появяват проблеми като целулит и отпусната кожа. Дори когато се поддържа здравословна диета и упражнения, тези проблеми могат да бъдат трудни за преодоляване. Целулитът е проблем, който засяга много висок процент от жените. Може да се появи на много места по тялото. “Портокаловата кожа” може да се забележи по външната част на бедрата, седалище, ръце, паласки, корем.

С развитието на технологиите вече имаме достъп до нов начин за редуциране на целулита – VelaShape III. Tехнологията на VelaShape III комплексно загрява съединителната тъкан, подобрява клетъчния метаболизъм, като същевременно дренира, което е съществено важно за здравия вид на кожата. Процедурата изключително ефективна и безболезнена.

  • При VelaShape III наблюдаваме увеличена радиочестотна енергия – до 150W
  • Много бързо се достига желаната температура
  • Намалява се времето на процедура

Доказан ефект

За оптимални резултати може да се необходими 4-5 сесии с VelaShape III. Само за 1 минута радиочестотата на апарата загрява до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна за перфектен резултат. VelaShape III е може би единствената бодишейпинг машина в света, за която производителите дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след 1 процедура. Оптимални резултати след една процедура, осъществена с VelaShape III – минус 2.6 см.

Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата.

  • Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата.

  • Намалява целулита.

  • Клиничните проучвания показват, че средно се забелязва намаление с от 1 до 3 см след 1 терапия на дадената зона.

  • Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.

VelaShape III е иновативна и неинвазивна процедура за премахване на целулит, оформяне на тялото и стягане на кожата. Съчетанието на три технологии в едно гарантира бързи и видими резултати. Антицелулитната процедура може да бъде комбинирана с криолиполиза за максимален ефект. Естетичен център Naturestetica е мястото, на което ще получите качествени процедури на достъпни цени.

ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвайте се от 50% отстъпка този месец – пакет от 6 процедури лазерна епилация цяло тяло в зони: цели крака, цели ръце, интим, подмишници, корем, кръст, седалище.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ТЕСТ