Project Description

Най-новият модел – VelaShape III, използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина (IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това, при прилагането на метода на VelaShape III се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Tехнологията на VelaShape III комплексно загрява съединителната тъкан, подобрява клетъчния метаболизъм, като същевременно дренира, което е съществено важно за здравия вид на кожата. Това прави процедурата изключително ефективна и безболезнена.

  • При VelaShape III наблюдаваме увеличена радиочестотна енергия – до 150W
  • По-бързо се достига желаната температура
  • Намалява се времето на процедура

Доказан ефект

Само за 1 минута радиочестотата на апарата загрява до 42 градуса терапевтична температура и я поддържа постоянна за перфектен резултат. VelaShape III е може би единствената бодишейпинг машина в света, за която производителите дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см. от третираната зона след 1 процедура. Оптимални резултати след една процедура, осъществена с VelaShape III – минус 2.6 см.

Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата.

  • Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата.

  • Намалява целулита.

  • Клиничните проучвания показват, че средно се забелязва намаление с от 1 до 3 см след 1 терапия на дадената зона.

  • Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.

VelaShape III е иновативна процедура за премахване на целулит, оформяне на тялото и стягане на кожата. Съчетанието на три технологии в едно гарантира бързи и видими резултати. Антицелулитната процедура може да бъде комбинирана с криолиполиза за максимален ефект. Естетичен център Naturestetica е мястото, на което ще получите качествени процедури на достъпни цени.

ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвай се от 50% намаление този месец

ЗАПАЗИ СИ ЧАС