Project Description

Кажете сбогом завинаги на нежеланото окосмяване с Primelase HR Excellence

В нашите три естетични центъра за лазерна епилация в София и Благоевград, работим с еднаква апаратура и еднакви протоколи за работа, които са създадени индивидуално за нашите центрове. Най-важната информация относно процедурата лазерна епилация ще намерите в следващите редове.

Уморени ли сте от безкрайния цикъл на бръснене, кола маска или скубане за премахване на нежеланото окосмяване? Ако е така, време е да помислите за най-ефективното и дълготрайно решение: Primelase HR Excellence е най-модерната технология в света за лазерна епилация.

  • Какво е Primelase HR Excellence?

Primelase HR Excellence е революционна система за лазерна епилация, предназначена да осигури безопасно, ефикасно и практически безболезнено обезкосмяване. С него лазерната епилация е възможна целогодишно, тенът вече не е проблем. Това е най-иновативното решение, което отговаря на нуждите както на мъжете, така и на жените, търсещи окончателно редуциране на нежеланото окосмяване.

  • Защо да изберете Primelase HR Excellence за лазерна епилация?

Той е популярен със своята изключителна ефективност при премахване на нежеланото окосмяване. Системата използва една дължина на вълната , която третира само и единствено космения фоликул и осигурява впечатляващи резултати за всички типове кожа и цвят на косъма.

Naturestetica download-1 Лазерна епилация

Безопасността на първо място: С Primelase HR Excellence вашата безопасност е от първостепенно значение. Неговата усъвършенствана технология за охлаждане елиминира риска от увреждане на кожата и нежелани ефекти, като същевременно осигурява прецизни и безкомпромисни резултати още след първата процедура.

Благодарение на своята уникална технология, системата за охлаждане Cristal freeze, Primelase HR Excellence предлага комфортно изживяване, свеждайки до минимум всеки дискомфорт по време на процедурата. Усещането е абсолютно безболезнено дори и в най-дискретните и чувствителни зони. Голямата работеща глава и пиковата честота на импулса на Primelase HR Excellence означават бързи сесии, което го прави идеален за заети хора, търсещи най-ефективните решения за обезкосмяване.

Едно от основните предимства на нашата лазерна система е неговата невероятна пикова мощност и способността му да осигурява дълготрайни резултати. Можете да очаквате значително намаляване само след една процедура.

Лазерната система се насочва към космите във всички области на тялото, включително лицето, краката, гърба и бикини линията, интимна зона, осигурявайки изключителни резултати само след една процедура.

Подходящ ли е Primelase HR Excellence за вас? Нашата лазерна епилация е най-добрият избор, подходяща е за всички типове кожа и цвят на косъма. Благодарение на своите 4800 w пикова мощност, лазерът ефективно третира както тъмен и плътен косъм, така и рус, и тънък. Кажете сбогом на постоянните проблеми с традиционните методи за обезкосмяване и прегърнете модерната технология в естетични центрове Naturestetica. Постигнете гладката кожа без косми, която винаги сте искали с безопасно, ефикасно и практически безболезнено изживяване с лазерна епилация.

За да се постигне значително (над 90%) и дълготрайно намаляване на окосмяването са необходими няколко процедури:

Лазерната епилация не е еднократна процедура. Точният брой сесии варира в зависимост от фактори като цвят на косъма, кожата, третираната зона и хормоналния баланс в тялото. Препоръчват се между 6- 8 процедури с интервали: 30-40 дни за зоните от лице, 45-65 дни за интим, подмишници, ръце, корем, гърди, седалище, гръб; 60-90 дни за зона крака.

След основния курс се препоръчват поддържащи процедури за поддържане на резултатите, средно един път годишно. Консултацията е от съществено значение преди започване на лазерна епилация. Тя позволява на терапевтите да оценят типа на вашата кожа, цвета на косъма и медицинската ви история, за да определят най-правилните параметри за всеки индивидуално.

Изберете верига естетични центрове Naturestetica, за да си гарантирате перфектни резултати с малко на брой процедури. Запишете час за безплатна консултация, за да разкажем в детайли как да се подготвите за процедурата, какво да очаквате по време на лазерната епилация, както и след това. Нашите сертифицирани специалисти ще ви консултират за всичко, свързано с лазерна епилация.

Може да посетите и нашата секция с най-често задавани въпроси за лазерната епилация.

Нашите актуални промоции за лазерна епилация за София и Благоевград може да видите тук

Naturestetica laser-684x1024 Лазерна епилация

За да бъдете подготвени, бъдете информирани!

За да направите ефективна процедура лазерна епилация, косъмчетата не трябва да са отскубвани около 2 седмици за зони от тялото и около 10 дни за лицето. През този период, ако се налага, може да премахвате косъмчетата с тример, бръснач, ножичка. По този начин ще оставите корена в кожата, върху който ще се насочи лазерната епилация, за да унищожи фоликула на самия косъм.

За нашата лазерна технология не трябва да сте се излагали на силно слънце, солариум и сауна 3 дни преди процедурата и 3 дни след процедурата. Също така не трябва да използвате ексфолианти, автобронзанти и химичен пилинг поне 7 дни преди процедурата за зоната, която желаете да третирате с лазерна епилация.

Когато започнете процедури лазерна епилация, между процедурите не трябва да отскубвате косъмчетата от корена в зоната. При необходимост може да премахвате частта на косъма над кожата с тример, бръснач, ножичка.

Лазерното премахване на нежеланото окосмяване изисква няколко сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, вида на кожата и специфичните нужди на всеки пациент. Ефектът от диодната лазерна епилация се наблюдава още след първата процедура.

Primelase HR елиминира постепенно активните фоликули (космите в анагенна фаза на растеж) чрез последователни сесии. Постигаме премахване на над 90% от нежеланото окосмяване в третираната зона с около 6 до 10 процедури. Ефектът ще запазите за следващите 13 години с една до две поддържащи годишно процедури.

Процедурата е безболезнена за повечето пациенти. Пациентите чувстват по-скоро студенина от охлаждащия апликатор на апарата.Технологията на диодната лазерна епилация е изключително безопасна и щадяща за вашата кожа.

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Горната устна може да отнеме до 1 минута, 2 минути за подмишниците, а за краката между половин и 1 час.

ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвайте се от 50% отстъпка този месец – пакет от 6 процедури лазерна епилация цяло тяло в зони: цели крака, цели ръце, интим, подмишници, корем, кръст, седалище.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ТЕСТ