Project Description

Докоснете се до лазерна епилация последно поколение

Естетичен център Naturestetica е оборудван с диодните лазери Primelase и Elysion–pro на испанската фирма производител Cocoon Medical. PrimeLase HR excellence е диодна лазерна технология, която се характеризира с най-голямата пикова мощност на пазара. При тази технология се използват много къси импулси с висока енергия, идеална и за остатъчни косми.

И двата лазера използват „crystal freeze“ технология за охлаждане в апликаторите си, която постоянно и автоматично регулира температурата. Това прави отстраняването на космите много по-безопасно и комфортно.
Нашите лазери премахват безкомпромисно нежеланото окосмяване от всички типове кожа целогодишно и върху кожа с тен. Това е най-модерната система, която произвежда приятно усещане на кожата, прави обезкосмяването безопасно, безболезнено, комфортно и дълготрайно. По-тъмни типове кожа са най-силно ограничавани от лазерни епилации, но не и от диодната епилация, която третира дори и най-тъмния фототип и то през цялата година.

Диодният лазер за епилация Elysion-Pro на Cocoon Medical е обявен за най-добрия апарат в своята категория от престижното професионално списание за естетика Vida Estética

За да направите ефективна процедура лазерна епилация, косъмчетата не трябва да са отскубвани около 2 седмици за тялото и около 10 дни за лицето. През този период, ако се налага, може да премахвате косъмчетата с тример, бръснач, ножичка. По този начин ще оставите корена в кожата, върху който ще се насочи лазерната епилация, за да унищожи фоликула на самия косъм.

За нашата лазерна технология не трябва да сте се излагали на силно слънце, солариум и сауна 3 дни преди процедурата и 3 дни след процедурата.
Също така не трябва да използвате ексфолианти, автобронзанти и химичен пилинг поне 7 дни преди процедурата за зоната, която желаете да третирате с лазерна епилация.
Когато започнете процедури лазерна епилация, между процедурите не трябва да отскубвате косъмчетата от корена в зоната. При необходимост може да премахвате частта на косъма над кожата с тример, бръснач, ножичка.
Лазерното отстраняване на нежеланото окосмяване изисква няколко сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, вида на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Primelase HR I Elysion-pro елиминират постепенно активните фоликули (космите в анагенна фаза на растеж) чрез последователни сесии. Постигаме премахване на над 90% от нежеланото окосмяване в третираната зона с около 6 до 10 процедури. Ефектът ще запазите за следващите 13 години с една до две поддържащи годишно процедури.

Процедурата е безболезнена за  повечето пациенти. Пациентите чувстват по-скоро студенина от охлаждащия накрайник на устройството.

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Горната устна може да отнеме до 1 минута, 2 минути за подмишниците, а за краката между половин и 1 час.

* Посочената отстъпка от 20% не може да се комбинира с текущи промоционални пакети за две зони (интим + подмишници, крака + интим, ръце + подмишници), пакет 6 процедури цяло тяло и текущите месечни промоции.

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

Лазерна епилация на цяло тяло

Запишете се този месец и се възползвайте от 50% намаление на процедурата