Project Description

Докоснете се до лазерна епилация последно поколение

В естетични центрове Naturestetica Благоевград и София, най-правената процедура е лазерната епилация. Използваме най-новата технология – най-мощният медицински лазер в световен мащаб, PrimeLase HR excellence на испанския лидер производител на медицинска апаратура – Cocoon Medical. Вече 6 години нашите процедури се доказват като най-ефективните, поради което десетки хиляди клиенти ни се довериха и се радват на отлични резултати.

Лазерната епилация е най-ефективният метод за премахване на нежеланото окосмяване във всички части на лицето и тялото (включително интимна зона). Тя представлява лъч светлина, който прониква до космения фоликул, където се преобразува в топлина, която трайно унищожава корена на косъма, като по този начин той спира да се образува.

След шест-осем сесии вие ще постигнете премахване на нежеланото окосмяване над 90-95 % в третираните зони. Сравнете това с цял живот бръснене или кола-маска! Процедурата е изключително бърза и безболезнена, защото нашата лазерна технология притежава специална система за охлаждане на кожата по време на процедурата. Охлаждането действа като локална „анестезия“, за да бъде усещането ви съвсем поносимо.

Naturestetica PrimeLase_edited-200x300 Лазерна епилация

В естетични центрове Naturestetica София и Благоевград, процедурата може да бъде извършвана целогодишно, тъй като лазерът има два режима на работа. С нашата технология може да се работи и върху кожа с тен, като много успешно третираме и най-светлите и тънки косъмчета, което се дължи на високата мощност на лазерния лъч.

Лазерната епилация е единственият начин да забравите за обърнати (врастнали) косъмчета, зачервявания, пигментации от кола-маска, груба кожа. След нашите процедури ще забележите подобрение в текстурата на кожата, като тя ще стане копринено мека, здрава и подмладена.

Преди започване на процедурите, ще проведем безплатна консултация с нашите опитни и високо обучени специалисти. По време на консултацията може да зададете всички въпроси, свързани с процедурата лазерна епилация. Вашият терапевт ще прецени правилните параметри за вашия цвят кожа и косъм, за да имате безкомпромисни резултати още от първата процедура. След процедурата ще получите нашите препоръки как да продължите грижата за кожата и косъмчетата, за да постигнем най-добри резултати с минимален брой процедури. Лазерната епилация е най-икономичната инвестиция в дългосрочен план!

Нашите актуални промоции за лазерна епилация за София и Благоевград може да видите тук

Медицинският лазер Primelase HR Exellence на Cocoon Medical е най-мощният диоден лазер в Естетиката в световен мащаб. Описан като най-безболезнения начин за диодна лазерна епилация, той поставя нови стандарти в сферата на окончателното обезкосмяване.

Ако желаете да постигнете трайно обезкосмяване чрез лазерна епилация, цените и промоциите на предлаганите от нас услуги може да намерите в нашия сайт.

Naturestetica laser-684x1024 Лазерна епилация

За да бъдете подготвени, бъдете информирани!

За да направите ефективна процедура лазерна епилация, косъмчетата не трябва да са отскубвани около 2 седмици за зони от тялото и около 10 дни за лицето. През този период, ако се налага, може да премахвате косъмчетата с тример, бръснач, ножичка. По този начин ще оставите корена в кожата, върху който ще се насочи лазерната епилация, за да унищожи фоликула на самия косъм.

За нашата лазерна технология не трябва да сте се излагали на силно слънце, солариум и сауна 3 дни преди процедурата и 3 дни след процедурата. Също така не трябва да използвате ексфолианти, автобронзанти и химичен пилинг поне 7 дни преди процедурата за зоната, която желаете да третирате с лазерна епилация.

Когато започнете процедури лазерна епилация, между процедурите не трябва да отскубвате косъмчетата от корена в зоната. При необходимост може да премахвате частта на косъма над кожата с тример, бръснач, ножичка.

Лазерното премахване на нежеланото окосмяване изисква няколко сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, вида на кожата и специфичните нужди на всеки пациент. Ефектът от диодната лазерна епилация се наблюдава още след първата процедура.

Primelase HR елиминира постепенно активните фоликули (космите в анагенна фаза на растеж) чрез последователни сесии. Постигаме премахване на над 90% от нежеланото окосмяване в третираната зона с около 6 до 10 процедури. Ефектът ще запазите за следващите 13 години с една до две поддържащи годишно процедури.

Процедурата е безболезнена за повечето пациенти. Пациентите чувстват по-скоро студенина от охлаждащия апликатор на апарата.Технологията на диодната лазерна епилация е изключително безопасна и щадяща за вашата кожа.

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Горната устна може да отнеме до 1 минута, 2 минути за подмишниците, а за краката между половин и 1 час.

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвайте се от 50% отстъпка този месец – пакет от 6 процедури лазерна епилация цяло тяло в зони: цели крака, цели ръце, интим, подмишници, корем, кръст, седалище.