Project Description

CoolTech – Неинвазивна алтернатива на липосукцията

Криолиполизата е неинвазивен заместител на липосукцията. В естетични центрове Naturestetica работим с една от най-добрите технологии – машината Cooltech. Процедурата представлява контролирано понижаване на температурата в третираната област до минус осем градусa, което предизвиква трайно унищожаване на мастната клетка. След като мастната клетка е унищожена, тя повече не може да бъде възстановена. Постигаме резултат трайно намаляване на мазнините и съответно на обиколката в третираните области. Процедурата oсобено е подходяща за упорити зони, които трудно се повлияват от диети и спорт – паласки, корем, бричове, бедра, ръце.

Задължително преди криолиолиза трябва да бъде направена консултация с наш специалист. Веднага след криолиполизата може да се върнете към обичайният ви начин на живот. Процедурата е абсолютно безвредна, третира се само мастната тъкан, която чрез вакуум се отделя от тялото.

От изключително значение за ефекта и сигурността на процедурата са специалните мембрани, които се използват по време на криолиполизата. Ние работим изцяло с оригиналните мембрани на самия производител Cocoon medical. Това ви гарантира 100 процента защита на кожата в третираната област по време на процедурата и добри резултати!

Препоръчват се от една до три процедури за една зона с интервал между тях около месец и половина до два месеца, в зависимост от бързината на вашия метаболизъм. Този интервал е необходим, за да може тялото ви да изхвърли по естествен път вече унищожените клетки. По-кратък от този интервал ще третира все още неизхвърлени клетки от предишната процедура и няма да има ефект от нея.

Вече е възможно да оформите тялото, за което винаги сте мечтали, с бързи, видими и реални резултати!

Naturestetica IMG_3618-3 Криолиполиза

КАК РАБОТИ

При криолиполизата съответната област се охлажда без болка до -8 градуса по Целзий за по-малко от три минути, като самата процедура е с продължителност 70 мин. Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуумът отделя само мазнините от тялото, намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона. След тази обработка започва естествен процес на изхвърляне на мазнини чрез лимфната и отделителната система. Методът на криолиполизата е базиран на естествените процеси на тялото. Мазнината се отделя и изолира, а останалите тъкани и колагенови влакна са защитени. След извършване на процедурата няма възстановителен период.

ЕТАПИ

0
Вакуумът на CoolTech® отделя само излишните мазнини, като същевременно се защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.
0
Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона.
0
При криолиполизата мастната тъкан е в контакт с охлаждащата контактна зона на апликатора. Тя генерира охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура от -8 градуса.
0
Процедурата е с продължителност 70 минути за максимални резултати.

РЕЗУЛТАТИ

Като цяло, след криолиполизата обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±. Тези резултати са видими до 3 седмици след първата процедура. Повторно третиране на същата зона се прави 1,5-2 месецa по-късно. След 3 процедури криолиполиза се достига до 70% унищожение на мастните клетки завинаги, която я превръща в една от най-търсените процедури за премахване на излишни мазнини. Цените на криолиполизата са силно конкурентни спрямо тези на инвазивните процедури от този тип (липосукцията) . Тя може да се комбинира и с антицелулитни процедури за максимален ефект. Наблюдава се трайна промяна във формата на тялото. Добър двигателен и хранителен режим спомагат за трайното й запазване.

Naturestetica cooltech1-400x200 Криолиполиза
Naturestetica cooltech2-400x200 Криолиполиза
Naturestetica cooltech3-400x200 Криолиполиза
ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвайте се от 50% отстъпка този месец – пакет от 6 процедури лазерна епилация цяло тяло в зони: цели крака, цели ръце, интим, подмишници, корем, кръст, седалище.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ТЕСТ