Project Description

CoolTech – Неинвазивна алтернатива на липосукцията

Апаратът Cooltech на испанската компания за високи технологии Cocoon Medical работи чрез принципа на уязвимостта на мастната тъкан и мастните клетки (адипоцитите) към температурни промени. Криолиполизата представлява контролираното охлаждане на мастната тъкан, което предизвиква унищожаване на мастните клетки (апоптоза на адипоцитите). По този начин премахваме излишните мастни клетки, които сме натрупали през периодите на нездравословно хранене.

Криолиполизата е неинвазивна и безболезнена криогенна технология, която елиминира излишната мазнина. Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане и вакуум. Криолиполизата не изисква предварителна и терапевтична подготовка. Целта на процедурата е трайно намаляване на способността на организма да съхранява мазнини в определени зони. Криолиполизата се изпълнява след консултация със специалист.

КАК РАБОТИ

При криолиполизата съответната област се охлажда без болка до -8 градуса по Целзий за по-малко от три минути, като самата процедура е с продължителност 70 мин. Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона при първа процедура. Вакуумът отделя само мазнините от тялото, намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона. След тази обработка започва естествен процес на изхвърляне на мазнини чрез лимфната и отделителната система. Методът на криолиполизата е базиран на естествените процеси на тялото. Мазнината се отделя и изолира, а останалите тъкани и колагенови влакна са защитени. След извършване на процедурата няма възстановителен период.

ЕТАПИ

0
Вакуумът на CoolTech® отделя само излишните мазнини, като същевременно се защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.
0
Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона.
0
При криолиполизата мастната тъкан е в контакт с охлаждащата контактна зона на апликатора. Тя генерира охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура от -8 градуса.
0
Процедурата е с продължителност 70 минути за максимални резултати.

РЕЗУЛТАТИ

Като цяло, след криолиполизата обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±. Тези резултати са видими до 3 седмици след първата процедура. Повторно третиране на същата зона се прави 1,5-2 месецa по-късно. След 3 процедури криолиполиза се достига до 70% унищожение на мастните клетки завинаги, която я превръща в една от най-търсените процедури за премахване на излишни мазнини. Цените на криолиполизата са силно конкурентни спрямо тези на инвазивните процедури от този тип (липосукцията) . Тя може да се комбинира и с антицелулитни процедури за максимален ефект. Наблюдава се трайна промяна във формата на тялото. Добър двигателен и хранителен режим спомагат за трайното й запазване.

ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвай се от 50% намаление този месец

ЗАПАЗИ СИ ЧАС