Project Description

Hydrafacial 2.0 е второ поколение на популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото – Hydrafacial и разполага с редица нововъведения, които усъвършенстват технологията за почистване на лице.

HydraFacial 2.0 – правилният избор за вас

Клинични проучвания показват, че тази процедура с основна функция почистване на лице на HydraFacial 2.0 също помага и за изглаждане на бръчките в 90% от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94% от случаите и прави кожата ни по-гладка, по-мека, по-младежка в 97% от случаите. Потребителите оценяват процедурата като 98% ефективна и я нареждат на второ място по най-желана и търсена терапия в света след ботокса. HydraFacial 2.0 отговаря на нуждите на всеки тип кожа. Подобрената програма за почистване на лице позволява на специалистите умело да се борят с всякакъв тип кожни проблеми – акне, чувствителна и дехидратирана кожа, пигментации, слънчеви изгаряния, розацея и др.

Процедурите

Времетраенето на една процедура HydraFacial 2.0 за почистване на лице, хидратация, изравняване на тена и изглаждане на бръчки варира от 30 до 60 минути. Стъпките при HydraFacial 2.0 са само 3, а не както беше преди – 6. При всяка от тях се прилага специфичен метод и се използват различни серуми, които да допринесат за отличния резултат на процедурата. Цените варират в зависимост от избраната от вас терапия на процедурата.

Бързо, лесно и ефективно:

  • Първата стъпка обединява почистване + пилинг, тъй като клиничните резултати показват, че серумите Activ-4 и GlySal дават много по-оптимални резултати, когато се съчетаят. Чрез безболезнен вакуум и завихряне на серумите се премахват замърсяванията и себума от порите. Благодарение на тази част от почистването на лице кожата на лицето е почистена в дълбочина и има моментален блясък.
  • Втората стъпка при почистването на лице с HydraFacial 2.0 е комбинация от екстракция + хидратиране,. За тази цел се използва нова и подобрена версия на супер серума – Antiox +. Кожата се омекотява с интензивни овлажняващи съставки.
  • Последната стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, освен супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация.

Другите съществени новости при процедурата почистване на лице са лимфния дренаж и терапията с LED светлини (червена и синя). Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид.

ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвай се от 50% намаление този месец

ЗАПАЗИ СИ ЧАС