Project Description

Naturestetica bg-cover-jlo-beauty-cover-last Процедури за лице Hydrafacial 2.0

Новият J-LO Beauty & Hydrafacial бустер

Съставки от световно ниво

Този богат на хранителни вещества бустер съчетава източни и западни съставки, за да помогне за стягане, озаряване и хидратиране на кожата.
  • Екстракт от маслинови листа – Помага за забавяне на стареенето, като подхранва кожата с хидратация. 
  • Патентован Hydracomplex – Направен с подхранващи съставки като екстракт от оризови трици, полиглутаминова киселина и хиалуронова киселина, които работят заедно за подобряване на хидратацията, еластичността и плътността на кожата.
  • Ферментирала адаптогенна смес – Направен с изсветляващи, омекотяващи и стягащи екстракти от снежни гъби, цвекло и тигрова трева за поддържане и възстановяване на свежата кожа. 
  • Ниацинамид – Тази форма на витамин B3 изглажда, овлажнява и осигурява защитни свойства срещу факторите на околната среда за здрава, сияйна кожа.

Hydrafacial 2.0 е второ поколение на популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото – Hydrafacial и разполага с редица нововъведения, които усъвършенстват технологията за почистване на лице.

HydraFacial 2.0 – правилният избор за вас

Клинични проучвания показват, че тази процедура с основна функция почистване на лице на HydraFacial 2.0 също помага и за изглаждане на бръчките в 90% от случаите, редуцира петна и изравнява тена в 94% от случаите и прави кожата ни по-гладка, по-мека, по-младежка в 97% от случаите. Потребителите оценяват процедурата като 98% ефективна и я нареждат на второ място по най-желана и търсена терапия в света след ботокса. HydraFacial 2.0 отговаря на нуждите на всеки тип кожа. Подобрената програма за почистване на лице позволява на специалистите умело да се борят с всякакъв тип кожни проблеми – акне, чувствителна и дехидратирана кожа, пигментации, слънчеви изгаряния, розацея и др.

Naturestetica IMG_3500-2 Процедури за лице Hydrafacial 2.0

Процедурите

HydraFacial е съвременният метод за дълбоко почистване на лице, екстракция и хидратация в дълбочина без зачервявания и риск от пигментации. Времетраенето на една процедура HydraFacial 2.0 за почистване на лице, хидратация, изравняване на тена и изглаждане на бръчки варира от 30 до 60 минути. При всяка от стъпките се прилага специфичен метод и се използват различни серуми, които да допринесат за отличния резултат на процедурата. Цените варират в зависимост от избраната от вас терапия на процедурата. Процедурата е подходяща и по време на бременност.

Бързо, лесно и ефективно:

  • Първата стъпка – Дълбоко почистване, обединява: почистване + пилинг, тъй като клиничните резултати показват, че серумите Activ-4, GlySal и BetaHD, дават много по-оптимални резултати, когато се съчетаят. Чрез безболезнен вакуум и завихряне на серумите се премахват замърсяванията и себума от порите. Благодарение на тази част от почистването на лице кожата на лицето е почистена в дълбочина и има моментален блясък.
  • Втората стъпка с HydraFacial 2.0 – Базова терапия е комбинация от екстракция + хидратация. За тази цел се използва нова и подобрена версия на супер серума с хиалурон – Antiox +. Кожата се омекотява с интензивни овлажняващи съставки.
  • Третата стъпка – Deluxe е превенция + защита. При тази стъпка се използват специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, освен супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация. За засилване на ефекта са включени и LED светлини.
  • Platinum версията на HydraFacial е пълната серия, обединяваща всички стъпки като се включва и лимфен дренаж на цялото лице. HydraFacial Platinum е премиум процедура, насочена към фините линии и бръчки, загубата на еластичност на кожата, подобряване текстурата, намалява омазняването на кожата и свива порите.
ЗАПАЗИ ЧАС

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЯЛО ТЯЛО

Възползвайте се от 50% отстъпка този месец – пакет от 6 процедури лазерна епилация цяло тяло в зони: цели крака, цели ръце, интим, подмишници, корем, кръст, седалище.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ И ТЕСТ