Project Description

VelaShape – най-известната неинвазивна процедура в света за лечение на целулита и стягане на кожата

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

Антицелулитната процедура VelaShape използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина (IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това при тази антицелулитна процедура се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

VelaShape е неоперативна дерматологична антицелулитна процедура, която спомага за изглаждане и стягане на кожата на тялото. Апаратът VelaShape въздейства с 4 различни енергии едновременно:

 • Инфрачервена светлина
 • Радиочестотна енергия
 • Специална пулс-вакуумна система
 • Масажни колелца, подобряващи лимфния дренаж

Комбинираната енергия действа дълбоко в кожата, за да направи повърхността ѝ по-гладка и стегната. Усиленото топлинно въздействие намалява размерите на мастните камери.

Защо да изберете антицелулитните процедури с VelaShape?

 • Те са безболезнени и не предизвикват неприятни усещания;

 • Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа;

 • Цените са достъпни и са съобразени с големината на избраната зона;

 • Не само изглаждат засегнатата от целулит кожа, но и оформят силуета, повишават еластичността и изглаждат релефа на кожата;

 • VelaShape е единственият апарат за оформяне на тялото, който достига нужната температура в дълбочина, за да предизвика НЕОКОЛАГЕНЕЗА – естествен процес водещ до образуване на нов колаген и еластин!

  Благодарение на това, антицелулитните процедури, провеждани на базата на тази технология, не само отстраняват целулита, но и имат благоприятно влияние върху отпуснатата кожа.

За ефективно премахване на целулита са необходими между 6-8 антицелулитни процедури с VelaShape II, 1 път седмично. В зависимост от засегнатите от целулит области, отделната процедура е с продължителност 20-30 минути. След приключване на курса от антицелулитни процедури се препоръчва по 1 процедура на всеки 1-3 месеца. Първите резултати се забелязват след 1-2 процедури. Целулитът намалява значително, обиколката на бедрата е с 2 до 4 см по-малка, „зърнестият“ вид на кожата се изглажда.

Резултати

 • Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата;

 • Намалява се целулитът. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-2 см след 1 терапия. Скорошно изследване отбелязва 97% удовлетворение сред подложителите се на антицелулитни процедури;

 • Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата. Клиентите обикновено виждат ясно изразено подобрение в няколко сесии на терапии.

 • Антицелулитните процедури най-често се използват за третирането на кожата в следните зони на тялото – корем, паласки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

Лазерна епилация на цяло тяло

Запишете се този месец и се възползвайте от 50% намаление на процедурата