Project Description

VelaShape – най-известната неинвазивна процедура в света за лечение на целулита и стягане на кожата

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

VelaShape използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

VelaShape е неоперативна дерматологична процедура за премахване на целулит и за изглаждане и стягане на кожата на тялото. Апаратът VelaShape въздейства с 4 различни енергии едновременно:

  • Инфрачервена светлина
  • Радиочестотна енергия
  • Специална пулс-вакуумна система
  • Масажни колелца, подобряващи лимфния дренаж

Комбинираната енергия действа дълбоко в кожата, за да направи повърхността й по-гладка и стегната. Усиленото топлинно въздействие намалява размерите на мастните камери.

Процедурите с VelaShape са безболезнени и не предизвикват неприятни усещания. Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа. VelaShape не само изглажда засегнатата от целулит кожа, но и оформя силуета, повишава еластичността и изглажда релефа на кожата.

За ефективно премахване на целулита са необходими между 6-8 процедури с VelaShape, 1 пъти седмично. В зависимост от засегнатите от целулит области отделната процедура е с продължителност 20-30 минути.

След приключване на курса процедури се препоръчва по 1 процедура на всеки 1-3 месеца. Първите резултати се забелязват след 1-2 процедури. Целулитът намалява значително, обиколката на бедрата е с 2 до 4 см по-малка, „зърнестият“ вид на кожата се изглажда.

VelaShape е единственият апарат за оформяне на тялото, който достига нужната температура в дълбочина, за да предизвика НЕОКОЛАГЕНЕЗА – естествен процес водещ до образуване на нов колаген и еластин!

Резултати

Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Намалява се целулитът. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-2 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата. Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата. Клиентите обикновено виждат ясно изразено подобрение в няколко сесии на терапии. Най-често се използва за третирането на целулита в – стомах, корем, паласки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

Лазерна епилация на цяло тяло

Запишете се този месец и се възползвайте от 50% намаление на процедурата