Naturestetica 4-scaled Ползите от лазерна епилация с PrimeLase HR Excellence от Naturestetica  Naturestetica е естетичен център с клиники в Благоевград и София, където ви предлагаме най-съвременната лазерна епилация с PrimeLase HR Excellence. Със своята иновативна технология, тази процедура носи големи ползи за вашата кожа и самочувствие.

Как действа PrimeLase HR Excellence?

PrimeLase HR Excellence е мощен медицински диоден лазер, специално разработен за ефективна лазерна епилация. Той използва технологията на диодния лазер, която осигурява прецизно и безопасно отстраняване на нежеланото окосмяване дори и през лятото.

PrimeLase HR Excellence използва Диодна лазерна технология. Това е високоефективна система, която особено се подобри през последните години, която осигурява прецизно и контролирано проникване на светлината в кожата.

Лазерът PrimeLase HR Excellence работи с дължина на вълната от 810 нм. Тази специфична дължина на вълната е оптимална за постигане на максимална поглъщаемост от страна на меланина в косъма, което го прави изключително ефективен при епилация.

Апаратът е проектиран с изключително кратка дължина на импулса, която малко лазери могат да постигат, като по този начин позволява прецизно и ефективно контролиране на енергията към косъма. Това е от ключово значение за ефективността на процедурата и намалява риска от нежелани странични ефекти.

PrimeLase HR Excellence разполага с един от най-големите размери на апликатора. Това позволява лазерната енергия да навлиза в необходимата дълбочина, което е важно при най-упоритите зони. Това осигурява индивидуализиран и оптимален подход към процедурата.

Действието на PrimeLase HR Excellence се основава на принципа на селективната фототермолиза. Лазерната енергия се абсорбира от пигмента в косъма, като преобразува светлината в топлина. Топлината се предава към фоликулите на косъма, които са отговорни за растежа му, и ги унищожава.

Предимствата на лазерна епилация с PrimeLase HR Excellence от Naturestetica

  • Дълготраен комфорт след процедурата: Забравете за неприятното чувство на враснали косъмчета, епилиране или бръсненето всеки ден. С тази процедура вашата кожа става нежна, гладка и освободена от нежеланите косми.
  • Охлаждаща система: Един от ключовите елементи на PrimeLase HR Excellence е неговата охлаждаща система Crystal Freeze. Тази система предпазва повърхността на кожата от изгаряния и дискомфорт, осигурявайки безболезнена процедура. Охлаждането осигурява комфорт по време на третирането и намалява риска от нежелани ефекти.
  • Универсално действие към всички косми: PrimeLase HR Excellence успешно премахва както тъмни и дебели косми, така и светли и тънки косъмчета. Можете да се насладите на гладка, безупречна кожа, която се поддържа дълготрайно.
  • Подходяща за всеки тип кожа: Процедурата за трайно премахване на космите с PrimeLase HR Excellence е подходяща за всеки тип кожа, дори за кожа с тен.

PrimeLase HR Excellence: Колко дълго ще продължи вашата гладка кожа след лазерна епилация?

Действието на лазерната епилация с PrimeLase HR Excellence може да варира в зависимост от различни фактори, като типа на кожата, цвета и дебелината на космите, генетиката и други.

Обикновено се препоръчва серия от няколко сесии на лазерна епилация, за да се постигнат оптимални и дълготрайни резултати. Въпреки това, всички клиенти забелязват значително намаление на растежа на космите още след първата или втората процедура.

След завършването на пълната серия процедури по препоръка на наш специалист, обикновено се препоръчва поддържаща процедура по 1-2 пъти годишно, за да се запазят постигнатите резултати. Това може да варира в зависимост от индивидуалните нужди на клиента.

За да получите по-подробна информация за очакваните резултати и времето, препоръчваме ви да се консултирате с нашия квалифициран екип, който притежава всички необходими сертификати от производителя на PrimeLase HR Excellence.

PrimeLase HR Excellence е високотехнологичен лазерен апарат, предназначен за ефективна и безопасна лазерна епилация. Със своята Диодна лазерна технология и оптимална дължина на вълната от 810 нм, той постига висока ефективност при премахването на косми, независимо от техния цвят и дебелина. С помощта на кратката дължина на импулса и големия размер на апликатора, апаратът предлага персонализиран подход към процедурата, осигурявайки оптимални резултати за всеки индивидуален клиент.

Ние от Naturestetica искаме да предложим най-добрата грижа за нашите клиенти в света на естетичната медицина на промоционални цени. Ето защо не правим компромис с качеството и квалификацията на нашите служители.

Запазете час за лазерна епилация още днес!

ЗАПАЗИ ЧАС