Naturestetica CoolTech-cocoon Отслабващи процедури CoolTech

Най-модерната технология за извайване на цялото тяло се нарича CoolTech или така наречената процедура – криолиполиза. Особено ефективна е, за да премахне мазнини в горната и долната част на корема, паласки, горната част на ръцете и бедрата.

Процедурата Cooltech работи чрез механизъм на действие, основаващ се на принципа на уязвимостта на мастната тъкан и мастните клетки (адипоцитите) към температурни промени. Контролираното охлаждане на мастната тъкан предизвиква контролиранo унищожаване на мастните клетки (апоптоза на адипоцитите).

Какви са предимствата на Cooltech?
Процедурата криолиполиза Cooltech представлява намаляване на подкожната мазнина в третираните зони на тялото чрез технология на контролирано охлаждане и премахване на мастните клетки. За тази цел се използват два накрайника с регулируем вакуум. По този начин селективно се предизвиква апоптоза на част от мастните клетки.

Колко сесии ще ми трябват?
В най-честия случай се правят 1-3 сесии на една и съща зона през 6-8 седмици.
Т.е повторно третиране на една зона се прави 1,5 – 2 месецa по-късно. След 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки завинаги.

Колко дълго трае процедурата?
Процедурата трае точно 70 минути за всяка третирана зона. Също трябва да вземете предвид времето за подготовка, което е около 15 до 20 минути.

Болезнено ли е?
Процедурата е безболезнена, усеща се лек дискомфорт след процедурата в рамките на 3-4 минути. Усещането е като леко пощипване.

Кога ще бъдат видими резултатите?
Резултатите са видими още след първите 15 дни

Колко време отнема възстановяването?
Процедурата позволява на пациентите да се върнат към обичайната си дейност незабавно. Тъй като процедурата е неинвазивна, няма нужда от време за възстановяване.
CoolTech дава още по-добри резултати в комбинация с процедуритеVelaShape.
Можем да достигнем до 2 пъти по-добри резултати, когато комбинираме двете машини. За целта се изготвя индивидуален план според нуждите и целите на пациента.