Naturestetica blog-post-1024x683 Къде ще получа качествена естетична процедура?

В ерата на комуникациите и достъпното интернет пространство, можем да срещнем десетки реклами за ралични козметични процедури в стотици козметични студия, центрове и клиники. В морето от информация трудно крайният потребител може да се ориентира кое е качествено, кое си струва и от коя процедура ще има желания резултат?!

Обикновено хората търсят ниска цена и високо качество. Разбира се, това съотношение е невъзможно да съществува.

В следващите няколко реда ще ви представим няколко критерия, които трябва да бъдат изпълнени, за да разчитате, че няма да похарчите парите си на вятъра.

Критерий номер едно – и водещо в избора ви на място – цената!

Всички желаем да платим ниска цена, срещу която да получим висококачествена процедура. Но това не е възможно. Вероятно преди да изберете конкретно място се интересувате най-напред от цената на процедурите. На практика не може да получите високо качество на ниска цена. Качествените апарати на световните производители са изключително скъпи, поради което не може да очаквате ниска цена на процедурата. Но … затова пък резултатът ви е гарантиран. Бързата сметка показва, че ако платите евтина цена и нямате резултат, което на практика се получава, сумата, независимо каква е тя – ще бъде похарчена на вятъра. Освен това ще загубите и времето си, което е още по-ценно от парите.

Големите естетични центрове и клиники инвестират непрекъснато в нови технологии, обучение на терапевти и специалисти, поддържат безупречно ниво на хигиена, обслужването, отношението,  обстановката – изобщо целият сървиз, не може по никакъв начин да бъде сравняван с места, където обикновено машината е взета под наем или е с неясен произход и инвестицията е почти равна на нула.

Това е следващият критерий, чрез който може да се доверите – произхода на машините.

Няколко са държавите – лидери на пазара в производството на качествени машини в сферата на естетиката – основно това са САЩ, Канада, Израел, Испания, Германия, Франция. Никъде в този списък не може да намерите Китай. В повечето случаи малките козметични студия работят с машини под наем с неясен произход. Винаги питайте за произхода на машината. Ако получите уклончив отговор – не се доверявайте. Центровете за мезотерапия и подобни услуги, които са инвестирали в закупуването на скъпа и качествена техника, с гордост ще ви предоставят информация за нея.

Големите центрове и клиники са инвестирали в собствен уеб-сайт.

Там са обявени цените, машините, с които се работи, има доста информация за това от кога центърът съществува, с каква технология се извършват процедурите и разбира се – на каква цена. Всеки реномиран център има собствен сайт – това е тяхната визитка, място на което клиентът има достъп до информация за процедурите 24/7.

Специалистите и терапевтите са обучени за работа с машините и притежават сертификат за това.

Задължително условие да получите качествена и безопасна процедура, е тя да бъде извършена от лице, което притежава сертификат за преминато успешно обучение за работа със съответната технология. Освен това медицинските апарати задължително трябва да бъдат използвани от лица с медицинско образование! Такива ще намерите в клиниките! За да се нарече едно място клиника – то в него трябва да работят лекари и процедурите трябва да се извършват от лекари! В естетичните центрове това не е задължително условие. Опитът на терапевтите/специалистите също е от голямо значение за вашия краен резултат.

Кога да очаквате резултат от процедурата?!

Резултат трябва да очаквате и да получите още след първа процедура. Ако ви заблуждават, че трябва направите 6-8 процедури и чак тогава да забележите първите резултати – не се доверявайте! Когато една процедура е направена качествено и с машина от висок клас – резултатът ще бъде налице до няколко дни след първата процедура. Най-лесният начин е да направите безплатна тестова процедура, която трябва да ви бъде предоставена, за да проверите резултатността.

Реномираните естетични клиники и центрове се фокусират върху няколко основни процедури, които предлагат. По този начин може да очаквате качествена процедура. Ако се предлагат стотици различни процедури, включително и остарели козметични мануални терапии, няма как да очаквате високо качество на всички предлагани процедури. Например – не е логично да се предлага лазерна епилация и кола-маска. Двете „процедури“ са абсолютно несъвместими. В крайна сметка крайният потребител трябва да успее лесно и бързо да се ориентира в предлаганото портфолио процедури.

Разбира се – естетичните центрове, които могат да покрият всички тези критерии – абсолютно заслужено ще спечелят вашето доверие.

Ние благодарим на всички наши клиенти, които споделят с нас високата удовлетвореност от всички процедури в Естетични центрове Naturestetica. Ежедневната обратна връзка, която получаваме, е основен наш коректив. Ние не се задоволяваме със средни резултати!

Това, което може да очаквате в нашите центрове, е най-високо ниво на обслужване и безконкурентни резултати, които постигаме благодарение технологиите последно поколение, с които работим, ежедневната ни работа и стремеж към усъвършенстване, за да можем да ви предложим сървиз, който заслужавате!