Naturestetica IMG_5771-1024x512 Кои са най-новите тенденции в оформянето (контурирането) на тялото?

Контурирането на тялото се превърна в една от най-търсените естетични процедури. Ако най-накрая сте готови да имате тялото, за което винаги сте мечтали, сега е моментът да помислите за контуриране на тялото.
Някои от тенденциите през тази година са силно насочени към нехирургични възможности за подобряване на формата на тялото. Докато операциите все още остават много популярни, пациентите имат нарастващ интерес към процедури, които са безболезнени и могат да се извършват, без да оказват влияние върху ежедневния им начин на живот. Тези процедури обикновено изискват няколко сесии, за да се получат очакваните резултати.
В момента вашата нормална тренировъчна програма може да не е възможна, но това не означава, че все още не можете да работите за постигане на целите си. Влезте във форма и постигнете идеалната си физика с нехирургични процедури за контуриране на тялото, налични в естетични центрове Naturestetica в София и Благоевград.

Какви са предимствата на нехирургичното контуриране на тялото?
– Елиминирате упоритите телесни мазнини и целулит
– Получавате видими резултати без операция
– Изпълнявате фитнес целите си
– Получавате бързи резултати без необходимо време за възстановяване
– Повишавате самочувствието си

Всеки ден виждаме пациенти, които се борят с упорити мастни натрупвания. За много от тях е невъзможно да постигнат целите за перфектно тяло, независимо от спазваните диети или упражнения, досега.
Все повече хора се обръщат към сертифицирани с FDA сертификат нехирургични процедури за оформяне на тялото. През 2021 г. тези неинвазивни процедури са по-напреднали, безопасни и успешни, отколкото някога са били досега. За повечето неинвазивни процедури 3-4 седмици са необходими, за да покажат първите резултати, а най-добрите ще видите от два до три месеца, така че малко планиране е от съществено значение.

Какво представлява контурирането на тялото?
Упоритите мастни натрупвания, целулитът и отпуснатата кожа са трите невъзможни за отстраняване само с диета и упражнения проблеми. С процедури за контуриране (оформяне) на тялото тези проблемни области могат да бъдат подобрени, създавайки по-гладка кожа, по-изискана и по-стегната форма.

Какви области мога да третирам с процедури за контуриране на тялото?
Ние, в естетични центрове Naturestetica, предлагаме различни персонализирани процедури за контуриране на тялото. Всяка от тях е предназначена да ви помогне да постигнете конкретни резултати въз основа на вашите нужди:

Унищожете упоритите телесни мазнини с криолиполиза Cooltech.
CoolTech е процедура за трайно унищожаване на мазнините в различни зони на тялото. Методът е неинвазивен, видимият резултат е толкова добър, че CoolTech често се сравнява с липосукция, но без операция. Ефектът от CoolTech е клинично доказан, базиран на над 1 000 000 процедури – с процент на удовлетвореност на клиентите над 90%.
Мъже и жени от цял свят избират тази нехирургична процедура за унищожаване на мазнините, което прави криолиполизата Cooltech за контуриране на тялото номер 1 в световен мащаб. Безболезнено ще елиминирате мастните натрупвания, които са устойчиви на диета и упражнения. Процедурата е чудесна за корема, паласки, ръцете, бедрата, брича, гърба и много други.
С тази съвременна технология можем да елиминираме упорити мастни клетки безопасно и прецизно. След като мастните натрупвания бъдат унищожени, тялото ви естествено ги изхвърля, което води до оформяне на фигурата. Процедурата трае точно 70 минути. По време на процедурата можете да се отпуснете, да четете или да работите. Можете да продължите деня си както обикновено, без да предприемате специални предпазни мерки.
Първите резултати са видими след около 3 седмици от процедурата и продължават да се подобряват до 2 месеца. За една зона са необходими 3 процедури, които се извършват с интервал от около 2 месеца. Средно с една процедура се унищожават завинаги около 20% от мазнините в зоната.

Стягане на кожата и премахване на целулит с Velashape 3
Velashape 3 еднa от най-познатите неинвазивни процедури за оформяне на тялото на пазара днес. Като усещане е приятна като топъл масаж. VelaShape може да се използва за всички типове кожа през всеки сезон и всяка възраст. 90% от жените казват, че имат в тялото си зони, които искат да променят и да намалят в обиколка.
С напредване на възрастта, кожата ни губи еластичност, като също се получава и увисналост, най-често това се проявява в коремната област, седалището, ръцете, паласките, бедрата. Но благодарение на радиочестотните и ултразвукови технологии, които изграждат колаген чрез достигане до дълбоките слоеве на кожата, пациентите наблюдават как часовникът се връща назад. След 3-4 процедури пациентите забелязват намаляване както на обиколката, така и на целулита в третираните зони. Повърхността на кожата също става по-гладка и стегната.
Това, което ще видите още след първата процедура, е значително подобрение не само в текстурата на кожата, но и намаляване на обиколката. За хората, които са имали много и рязко загуба на тегло, или отпуснатост на кожата си след бременност, тази процедура е изключително подходяща.

Коя процедура за контуриране на тялото е най-добрата за мен?
Много от нашите пациенти използват уникалните предимства и на двете процедури за контуриране на тялото, за да постигнат идеалната си физика. Нашите обучени терапевти в Naturestetica ще ви помогнат да намерите най-добрите решения за вашите индивидуални нужди и да създадете персонализиран план за контуриране на тялото, базиран на вашите цели!
Запишете безплатна консултация за контуриране на тялото в естетични центрове Naturestetica!
Препоръчваме консултация с терапевт, който да Ви посъветва кое е най-доброто за Вас въз основа на различни фактори и начин на живот. По време на безплатна консултация нашите сертифицирани терапевти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще създадат персонализиран план за лечение само за вас.

Запази час