Naturestetica velashape_ Антицелулитни и стягащи кожата процедури с VelaShape

Целулитът засяга основно жените. Над 80% от жените по света страдат от целулит. Не всички от тях са с наднормено тегло, но все пак това е основен фактор.
Други допълнителни фактори са – задържане на вода в организма, неправилно хранене, забавен метаболизъм и липса на движение. Как да третираме? Вела шейп е най-известната процедура в световен мащаб, която се справя абсолютно успешно с този проблем. Процедурата е много приятна, не образува синини по кожата, а резултатите са повече от добри.

VelaShape II извайва тялото и редуцира целулита дълготрайно след 4 до максимум 8 процедури. VelaShape осигурява невероятни резултати без възстановителен период и без дискомфорт. Тайната на VelaShape II е, че e първият апарат, който използва патентована Elos технология, в комбинация с вакуум.

Кога ще се видят първите резултати?
Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура – кожата е по-гладка и по-стегната. Резултатите от контурирането на тялото се забелязват след първите две процедури, а редуциране на целута се забелязва в рамките на 4 до 8 процедури.

Колко сантиметра могат да се намалят от обиколката?
Според клиничните проучвания, пациентите съобщават за намаляване със средно от 2,5 см след една процедура. Едно скорошно проучване показва, че 97% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см. Това е една от най-добрите антицелулитни процедури

Безопасна ли е процедурата?
Процедурата е безопасна и ефективна, подходяща за всички типове кожа, без да прави кожата фоточувствителна. Без странични ефекти върху здравето.

Болезнена ли е процедурата?
Повечето пациенти споделят, че усещат процедурата с VelaShape като топъл, успокояващ масаж в дълбочина. Нормално е да се усеща топлина и след процедурата, но в границите на комфорта. Кожата ви може да остане зачервена в продължение на няколко часа и след това ще се успокои.