Меню
Лазерна епилация последно поколение

Лазерна епилация последно поколение

Център за лазерна епилация Naturestetica има удоволствието да ви представи диодният лазер Elysion - pro на испанската фирма производител Cocoon Medical. Той премахва безкомпромисно нежеланото окосмяване от всички типове кожа целогодишно. Това е най-модерната система, която произвежда приятно усещане на кожата, прави обезкосмяването безопасно, безболезнено, комфортно и дълготрайно.

Технологиите непрекъснато се развиват и усъвършенстват. Новият диоден лазер за епилация - Elysion - pro премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick). Типът кожа е един от най-важните фактори за отлични резултати с най-малък брой сесии. По-тъмни типове кожа са най-силно ограничавани от лазерни епилации, но не и от диодната епилация на Elysion - pro, която третира дори най-тъмния фототип и то през цялата година.

Докато само до преди две години не съществуваше технология, която няма сезонност - всички лазери на пазара можеха да се ползват само в есенно-зимния сезон и кожата не трябваше да се излага на слънце седмици наред след процедурата, то днес не е така. Испанската технология Elysion може да се използва и през лятото, като кожата не бива да се излага на слънце само 1-2 дни преди и след процедура.

Апаратът има значение! И то голямо. За това търсете качествена епилация в елитните салони. Освен по цената ще познаете лазера и по произхода му. Най-качествените апарати за епилация се произвеждат в САЩ, Израел, Испания, Франция.

Трябва да очаквате ефект веднага след първата процедура. Всички косми в активен етап на растеж трябва да бъдат премахнати. След време може да поникнат нови, но това са „заспалите“ косми, които след първата процедура са се събудили. Старите обаче не трябва да се показват отново. Пациентите, подложили се на процедура с Elysion твърдят, че веднага след първа процедура окосмяването им намалява с 60-70%.

Процедурите с Elysion позволяват ефективно премахване на косми дори от най-чувствителнaта кожа на лицето. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите. Дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула и т.н

Лазерна епилация в света се практикува едва от около 17 години. Съвсем нормално е след качествено проведена сесия с лазерна епилация продължителност на ефекта да е повече от 10 години след последната процедура. Тоест космите не трябва да растат в третираната зона 10 и повече години.

 

         

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in

Шаблон для Joomla 3.4.
Шаблон для Joomla 3.4.