Меню
Радиочестотен лифтинг

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотен лифтинг 5 mhz – един от най-съвременните нехирургични методи за стягане, опъване и подмладяване кожата на лицето. Известен още като "лифтинг през обедната почивка", защото никой няма да разбере какво ви е правено.

Безоперативна, безкръвна, безболезнена и приятна, радиочестотната обработка на лице успешно премахва белезите на времето и зарежда кожата с чиста енергия от нов колаген, така че кожата да се подмлади с няколко години.

Какво представлява радиочестотен лифтинг?             

Процедурата радиочестотен лифтинг е известна като един от най-съвременните нехирургични методи за стягане, опъване и подмладяване на кожата на лицето. Чрез този метод се въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса, като не го загряват, а активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата и премахва целулита. Когато проникне дълбоко в кожата, радиочестотната енергията  затопля тъканите и стимулира произвеждането на нов колаген, който образува здрава колагенова мрежа. По този начин се създават условия за изпъване на бръчките и за стягане и повдигане на контура на лицето и тялото.

Процедурата е напълно безболезнена, и няма период на възстановяване след нея – клиентът може веднага да се завърне към нормалния си ритъм на живот.

Необходими са от 4 до 6 процедури, по една на всеки 7 дни в зависимост от състоянието на кожата. След приключване на терапията процесите вътре в кожата продължават да действат - възобновяването на колагена продължава от 2 до 6 месеца.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in

Шаблон для Joomla 3.4.
Шаблон для Joomla 3.4.