Меню
Криотерапия

Криотерапия

Криотерапия – чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса, да се изолират замърсявания и възпаления и да се успокои кожата.

 

Към днешна дата, научните изследвания са доказали, че въздействието на ниската температура върху кожата води до ускорено обновяване на клетките, удължавайки по този начин младостта на кожата...

Криотерапията е козметичен и медицински метод, при който с помощта на ниска температура се постига лечение на някои заболявания или отстраняване на кожни проблеми. Научно доказано е благотворното въздействие на ниските температури върху цялостното състояние на човешкия организъм.

Криотерапията предлага забележителни резултати – кожата просто става уникално чиста.

Предимството на криотерапията е в нейната ефективност и сравнително ниска цена. От значение е и липсата на странични ефекти и бързото възстановяване на пациентите.

Благодарение на въздействието на студа върху тъканта, нервните окончания, съдовете, секреторния апарат и мускулите, криомасажът оздравява и подмладява кожата, обновява епидермиса, повишава тонуса, бори се със силната пигментация. Криомасажът се препоръчва при възрастови трансформации на кожата като стареене, загуба на плътност и еластичност, поява на ранни мимически бръчици, тъмни кръгове, при проблемна кожа, суха и мазна себорея, акне и хиперпигментация.

 

  

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in

Шаблон для Joomla 3.4.
Шаблон для Joomla 3.4.