Меню
Ултразвук

Ултразвук

Ултразвук – генерира до 1.1 MHz вибрационни цикли за секунда. Има функцията да омекотява кръвните съсиреци и да премахва „червеното лице“

 

Ултразвуковите вълни представляват механични трептения с честота, по-голяма от горната граница на човешкия слух. Ултразвуковата терапия е абсолютно безвредна и безболезнена – усеща се само приятно леко затопляне на кожата.

Освен за лечение на редица заболявания, ултразвукът намира широко приложение и в професионалната козметика. Създадени са различни апарати, при които се използва ултразвук за решаване на различни естетични проблеми както на лицето, така и на тялото. Тази терапия спомага проникването на активни хидратиращи и подхранващи съставки в дълбочина на кожата, което гарантира свежа, тонизирана, изгладена и видимо подмладена кожа на лицетo.

Ултразвукът тонизира мускулите на лицето, оказва „лифтинг” ефект и масажира тъканите на клетъчно ниво. Процедурата активира обмяната на веществата, усилва регенерацията на тъканите и стимулира производството на колаген и еластин /основните протеини/.

 

                             

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in

Шаблон для Joomla 3.4.
Шаблон для Joomla 3.4.