Меню
Процедури

Процедури

Кислороден спрей

Кислороден спрей

Кислороден спрей – насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород, помага на циркулацията, увеличава хидратацията.

 

Биолифтинг

Биолифтинг

Биолифтинг – микро електрически ток с ниски нива на енергията, който е съобразен с естествените електрически импулси на тялото. Стимулира кръвообращението и съкращава мускулните влакна.

 

Лазерна епилация последно поколение

Лазерна епилация последно поколение

Център за лазерна епилация Naturestetica има удоволствието да ви представи диодният лазер Elysion - pro на испанската фирма производител Cocoon Medical. Той премахва безкомпромисно нежеланото окосмяване от всички типове кожа целогодишно. Това е най-модерната система, която произвежда приятно усещане на кожата, прави обезкосмяването безопасно, безболезнено, комфортно и дълготрайно.

Image caption test and example

Водно дермабразио

Водно дермабразио  -  Комплексна терапия за лице, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подмладяващо действие, като същевременно с това работи и по редица козметични проблеми. Прилага се и срещу фини линии, торбички под очите, неравномерен тен, акне и слънчево изгаряне.

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотен лифтинг 5 mhz – един от най-съвременните нехирургични методи за стягане, опъване и подмладяване кожата на лицето. Известен още като "лифтинг през обедната почивка", защото никой няма да разбере какво ви е правено.

Криотерапия

Криотерапия

Криотерапия – чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса, да се изолират замърсявания и възпаления и да се успокои кожата.

 

Ултразвук

Ултразвук

Ултразвук – генерира до 1.1 MHz вибрационни цикли за секунда. Има функцията да омекотява кръвните съсиреци и да премахва „червеното лице“

 

×
×

Log in

Шаблон для Joomla 3.4.
Шаблон для Joomla 3.4.